pátek 6. května 2016

Hliněná Bašta - předkrmy

Před nějakou dobou jsme se rozhodli navštívit restauraci Hliněná  Bašta v Praze Průhonicích. Prostředí této restaurace je velmi příjemné.
V létě využijete posezení u rybníčku a v zimě Vás potěší netradičně konstruovaná budova, připomínající rybárnu, ve které nemůže chybět krásné akvárium. Ale nečekejte jen rybí jídelní lístek, naleznete v něm mnohem víc. Já si například dopředu nechala připravit boršč 😉

Protože chodů jsme si dali hned několik, ráda bych postupně představila pokrmy, které jsme si vybrali.
Tentokráte se chci zaměřit na studené a teplé překrmy.

Studené předrmy:

Fíky plněné kozím sýrem



Zvěřinová paštika s brusinkovou omáčkou


Teplé předkrmy:

Grilované sveštičky ve slanině s kousky Foie Grase


Gratinované mušle Svatého Jakuba zapečené v grilu


S překrmy jsme byli velice spokojeni. Pouze Foie Grase bylo slanější. Od mušlí jsme asi čekali víc, byly chutné, ale úprava velmi jednoduchá.

A co vy?


Žádné komentáře:

Okomentovat