V létě využijete posezení u rybníčku a v zimě Vás potěší netradičně konstruovaná budova, připomínající rybárnu, ve které nemůže chybět krásné akvárium. Ale nečekejte jen rybí jídelní lístek, naleznete v něm mnohem víc. Já si například dopředu nechala připravit boršč 😉
Protože chodů jsme si dali hned několik, ráda bych postupně představila pokrmy, které jsme si vybrali.
Tentokráte se chci zaměřit na studené a teplé překrmy.
Studené předrmy:
Fíky plněné kozím sýrem
Zvěřinová paštika s brusinkovou omáčkou
Grilované sveštičky ve slanině s kousky Foie Grase
Gratinované mušle Svatého Jakuba zapečené v grilu
S překrmy jsme byli velice spokojeni. Pouze Foie Grase bylo slanější. Od mušlí jsme asi čekali víc, byly chutné, ale úprava velmi jednoduchá.
A co vy?
Žádné komentáře:
Okomentovat